Ha kérdése van? Árajánlatot szeretne kérni? Írj meg nekem!

Invalid Input

Hiányzó adat!

Hibás e-mail cím!

Invalid Input

Jelölje be a négyzetet!

Törvényi előírás, hogy csak akkor tudja elküldeni online a személyes adatait, ha elfogadja az adatkezelési feltételeket.

Redőnyök

Magyarországon legelterjedtebbek a műanyag, az alumínium és a fa alapanyagú redőnyök.

A műanyag redőny előnye a kedvező ár, a könnyű, gyors felszerelhetőség és az esztétikus kivitel.Könnyen kombinálható szúnyoghálóval, amely a redőnytokba rögzíthető, így akár külön-külön is működtethetőek. A lefutósínbe zajcsökkentőt érdemes szereltetni. A tok általában rozsdamentes lemezből készül, ezért időtálló.

Az alumínium redőny időtállóbb, mint a műanyag kivitel, sőt a tok felépítésének köszönhetően a leengedett redőnyt alulról nem lehet feltolni, ezért ez a betörésvédelem egyik eszköze is lehet. Motorizálható, de egyszerre manuálisan is működtethető, azaz áramszünet esetén is használható minden esetben. Ideális üzlethelyiségek védelmére is. Sem az erős napsütés, sem a jégeső nem tesz kárt benne.

Az alumínium redőnyök a RAL színskála bármely színében rendelhetőek, nemcsak a tok, de a lefutó sín és a lamellák is. A hőszigetelt alumínium redőny lamellái purhabbal vannak kitöltve. Szúnyoghálóval kombinálható, akár külön-külön is működtethetőek.

A fa redőny szárított, favédő anyaggal kezelt fából készül. Manapság már csak beépített tokba ajánlom a beszerelését, mert túl nagy az átmérője ahhoz, hogy kívülről még esztétikus legyen a redőnytok megjelenése.

Sokkal gyakoribb a fa redőnyök cseréje, amikor a régi fa redőny helyébe műanyag redőny kerül az eredeti tokot és lefutó síneket megtartva.

© 2023 redonyreluxa-debrecen.hu | Redőny, redőnyös, szúnyogháló, napellenző